Vår modell gör det enkelt att skaffa solceller

Vi arbetar bara med solenergi - vi gör ingenting annat. Vi kan allt om den senaste tekniken, alla ansökningar man skall göra, alla tillstånd som måste finnas, hur ett solenergiprojekt skall drivas för största lönsamhet och för att det skall bli så enkelt och smidigt som möjligt för er. Och framförallt, vi gör det åt er.

Vi pratar sällan tekniska detaljer med våra kunder och eftersom de flesta vet att solenergi är bra för miljön så fokuserar vi på det viktiga, som hur många paneler man vill ha upp på taket, hur det ser ut, återbetalningstid, trygghet och garantier.

Enkelt

När du kontaktar oss får du en kontaktperson som är med dig i hela processen. Från första samtal, till platsbesök, byggstart och slutligen besiktning. Det ni har kommit överens om levererar vi och slutligen går ni gemensamt igenom så att det blev som vi lovat.

Bekvämt

Vi tar ett totalansvar för solcellsanläggningen både avseende installation och dess elproduktion. Vi har egna resurser för samtliga arbetsmoment, det är enda sättet för att kunna garantera att systemet fungerar som det ska. Genom att ta hand om hela processen kan vi göra det kostnadseffektivt för dig samtidigt som du slipper onödig administration.

Tryggt

Genom att vi tar ett totalansvar för samtliga moment från design och projektering till installation och service kan du vara trygg med att din anläggning kommer att fungera utan problem i många år framöver. Vi arbetar direkt med de ledande leverantörerna med högpresterande produkter med hög kvalitet och säkerhet. 

 

Fakta om solceller

Läs mer...