Vi på MeraSol har nu flera spännande och utmanande projekt på gång inom solenergiområdet! Nu söker vi flera projektledare som vill vara med och bidra samt bli en del av ett team där vi utvecklas tillsammans.

Investeringsviljan hos våra största kunder är just nu stor i både Göteborg och övriga Sverige. I denna roll kommer du att verka i både större och mindre projekt inom solenergiprojekt, geoenergi samt lågspänningsnät. Vi vill nu stärka vår position på marknaden, och vi ser denna utökning av vår styrka som ett steg i rätt riktning.

Du kommer att ingå i en grupp kvalificerade ingenjörer med placering i Göteborg. Som projektledare hos oss agerar du hel- eller delprojektledare i projekt mot våra ramavtalskunder. Rollen innebär att ta till sig information inom el, att leda och fördela arbetsuppgifter till våra installationsteam, vara behjälplig vid resurssättning och att hela tiden ha fokus på att lyfta och utveckla alla medarbetare. Det finns också möjlighet att arbeta mer målinriktat inom marknad och/eller med projektportföljen, vilket då medför ett större ansvar över vilka kunder vi skall arbeta med samt hur vi stöttar i olika projekt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:

  • Projektledning, planering och ekonomistyrning

  • Upprättande av tekniska specifikationer och kalkyler

  • Ta fram systemhandlingar

  • Ge igenom förfrågningsunderlag

  • Upphandling enligt LOU och LUF

  • Entreprenadavtal, AB 04, ABT 06, ABK 09 etc.

  • Riskhantering

  • Kvalitetsstyrning

DIN PROFIL

Vi ser att du har tidigare referenser från bygg eller elrelaterade uppdrag inom industri, fastigheter eller infrastruktur, där du självständigt drivit projekt från start till mål. Du har en dokumenterad erfarenhet av projektledning och har genom detta fått en god vana av att ha personalansvar samt ansvar för uppföljning av resurshantering och övrig projektekonomi. Har du erfarenhet av entreprenad är detta mycket meriterande.

Då branschen är i ständig förändring både vad gäller arbetsmetoder och verktyg ser vi att du är positivt inställd till att utveckla dig själv och dina medarbetare. Du behöver vara lyhörd, kunna arbeta med olika uppgifter parallellt samt kunna leda och fördela arbete.

Som person har du självklart goda ledaregenskaper samt trivs i en miljö där man leder, styr och utvecklar grupper. Du är social, prestigelös och har ett stort intresse för att skapa affärer. Du är en duktig kommunikatör och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska. 

ATT ARBETA PÅ MERASOL

MeraSol AB startade 2013 med fokus på att bygga kompletta, nyckelfärdiga anläggningar till den svenska solenergimarknadenVår affärsidé är att projektera och installera kompletta solenergilösningar till fastighetsägare, kommuner och lantbruk. Vi lagerhåller produkter för att kunna erbjuda en hög servicenivå. Vår process är enkel och är utformad för att skapa trygghet i beslutet att välja solenergi som en naturlig del i kundens elmix.

Placeringsort: Göteborg

Ansökan: Skicka kortfattat CV och personligt brev till info@merasol.se